علی لاریجانی ضمن دفاع از مصوبه مجلس درباره حقوق مدیران، از برخی رفتارهای انتخاباتی - سیاسی جبهه تازه تأسیس نیروهای انقلاب انتقاد کرد. روز جمعه تشکیلات انتخاباتی یاد شده در اطلاعیهای مصوبه نمایندگان را به باد انتقاد گرفته بود و همزمان برخی رسانههای همسو با آن نیز بدون توجه به محتوای این مصوبه، القا کردند که مجلس حقوقهای نجومی را قانونی کرده است. علی لاریجانی اما در نطق پیش از دستور خود ضمن توضیح کامل درباره چگونگی روند تصویب این مصوبه و شفافسازی درباره محتوای آن، بدون ذکر نام جبهه نیروهای انقلاب، آن را با لحن تندی مورد انتقاد قرار داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در روزهای گذشته برخی افراد صحبتهای ناصحیح و با ادبیات ناصحیحتر در مورد مجلس داشتند، در حالی که عملکرد مجلس روشن و قابل دفاع است. به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در آغاز جلسه علنی دیروز مجلس و درباره مصوبه هفته گذشته در مورد حقوق مدیران، گفت: برخی از تشکلها و جریانهایی که تازه به وجود آمده و برای انتخابات فعالیت میکنند حق ندارند مطالبی را به دروغ در مورد مجلس مطرح کنند. ضمن اینکه برخی از اعضای آنها سابقه حضور در مجلس داشتهاند و دریافتیهای آنها در زمان نمایندگی مشخص است و ما میدانیم پس جانماز آب نکشند برای مردم. رئیس مجلس با اشاره به سابقه مصوبه مجلس برای محدود کردن سقف دریافتی مدیران بین 10 تا 14 میلیون تومان، ادامه داد: این مصوبه تبصرهای داشت که با توجه به اینکه ممکن بود برخی کارکنان تخصصی و افرادی که در مناطق محروم اعم از پزشک و جراح فعالیت میکنند بشود دریافتی بیشتری داشته باشند و بهعنوان مثال پزشکی که در خاش عمل جراحی میکند یا در مناطق محروم مرزی فعالیت دارد تا 60 درصد نسبت به آن پیشبینی قبلی دریافتی بیشتری داشته باشد و این مربوط به مقامات نیست. وی با تأکید بر ضابطه مند بودن مصوبه مجلس و محدود شدن حقوق مدیران در آن به نظر شورای نگهبان در خصوص این مصوبه اشاره کرد و گفت: شورای نگهبان به این مصوبه ایراد گرفت و گفت در نظام های مدیریتی براساس این مصوبه اشکال ایجاد میشود و ایراد شورای محترم نگهبان در کمیسیون تلفیق برنامه با حضور نمایندگان شورا مورد بررسی قرار گرفت و آنها گفتند اگر در بخشی از آن کلمه مدیریت اضافه شود و افزایش نیز به 60 درصد برسد مشکل حل میشود و از نظر ما مشکلی وجود ندارد و این را مجلس برای رفع ایراد شورای نگهبان تصویب کرد. اما این به معنای این نیست که صدر ماده 38 که مقامات هستند تغییر کند، تغییر مربوط به تبصرهای است که شامل موارد استثنایی میشود و براساس آن اگر مشاغل تخصصی، مدیریتی، واحدهای عملیاتی مناطق مرزی و محروم باشند با تقاضای رئیس قوه میتوان تا 60 درصد به دریافتیها اضافه کرد. رئیس قوه مقننه با انتقاد از فضایی که از سوی یکی از جبهههای تشکیل شده برای فعالیت انتخاباتی در کشور ایجاد کرده است، تصریح کرد: چرا در جامعه به خلاف میگویند مجلس حقوقهای نجومی را قانونی کرد؟ و این دروغ است، در حالی که مجلس با مصوبه خود حقوقهای نجومی را محدود کرد و همه جاروجنجالی که در کشور بود برای حقوق 50، 60 میلیونی بود نه حقوقی که مجلس به تصویب رساند. وی ادامه داد: نکته بعدی هم این است که شورای نگهبان به آن ایراد گرفت و ما مجبور به اصلاح آن شدیم. اما برای من جالب است برخی تشکلهایی که تازگیها هم به وجود آمده و در فضای انتخابات فعالیت میکنند با یک بیان بیادبانه نسبت به مجلس حرفهای نادرست زدند و جالبتر این است که رئیس کمیسیون تلفیق برنامه؛ آقای حاجی بابایی که جزو مؤسسین همین تشکیلات است به من گفتند که شورای نگهبان به آن ایراد گرفته، پس چرا به شورای نگهبان چیزی نمیگویید، در حالی که شورای نگهبان عامل آن بوده در حالی که نکته مهمی هم نیست و به آن ایراد زیادی وارد نیست اما لابد از رد صلاحیتهای خود میترسند.
وی تأکید کرد: حرف مجلس و مصوبه مجلس روشن است و چاپ هم شده و کسی حق ندارد به آن توهین کند و اگر دوستان اعتراضی هم دارند به شورای نگهبان بگویند. البته الان هم مسألهای نیست و اگر شورای نگهبان ایراد بگیرد کل مصوبه را حذف میکنیم. لاریجانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با انتقاد از رفتارهای ظاهرسازانه برخی افراد در فضای انتخاباتی، گفت: این آقایانی که میگویند ما خیلی قانون مداریم و طرفدار ولایت فقیه هستیم چرا راجع به جایگاهی که امام(ره) و رهبری اینقدر به آن تأکید دارند حرف خلاف و دروغ میگویند؟ و بیجهت اعتماد مردم را تخریب میکنند. وی تصریح کرد: مجلس زبان دارد و حرف خواهد زد و اینطور نیست که شما به خاطر انتخابات حرفهای خلافی بزنید و کسی چیزی به شما نگوید. ضمناً سابقه برخی از این آقایان در مجلس و دریافتیهایشان از مجلس مشخص است و وجود دارد و ما میدانیم چگونه بودهاند و چگونه دریافت کردهاند.